Caso Habiba..

Guardo aquí el mail que me  enviaron  mis amigas  de Alleta.

¡Me uno a dolor de esta madre! 

***
Les assessores d'Alleta considerem important difondre el cas HABIBA per la seva gravetat; per l'atac que suposa als drets humans bàsics -separació injustificada i irregular de mare i filla de 15 mesos _lactant_  i a l'alletament .
 Creiem important fer-ne la màxima difusió per tal de poder col·laborar , en la mesura que sigui possible, a accelerar la retrobada mare -filla.
 Habiba, mare de 22 anys i la seva filla de 15 mesos, van ser acollides a la comunitat de Madrid, pels serveis socials, per raons de problemes de subsistència i maltractes. El 30 de maig li van prendre la nena els mateixos serveis perquè li donava el pit, i tenia una conducta materna disruptiva: dormia amb la nena, no obeia l'ordre de desalletar-la, etc. Ha estat avaluada per una psiquiatra i la considera absolutameht vàlida per al maternatge. La separació ha estat feta de forma irregular, sense possible defensa, sense poder-se acomiadar de la nena. L'ha vist una vegada des de llavors, una hora, davant de dos vigilants amb prohibició d'alletar-la.

Hi ha una mobilització important per ajudar-a, però com més siguem millor, sobretot és un cas que s'ha de conèixer.

INFORMACIÓ VIA LINKS:

Grupo en facebook de apoyo a Habiba:


Entrevista al abogado de Habiba(asociación RAÍCES) y a una representante de la Asociación Española de Pediatría:Artículo en El País:Artículo en El Mundo (impresión en papel del 8 de junio de 2011, pág. 18. La versión digital es una nota de Europapress en la que no se molestaron en entrevistar a la defensa de Habiba):Aquí http://www.iboneolza.com/  podéis ver más sobre la Dra. Ibone Olza quién decidió dar a conocer la noticia el pásado 4 de junio, y aquí http://www.icam.es/docs/ficheros/200910220015_6_1.pdf  sobre Nacho de la Mata, el abogado defensor de Habiba perteneciente a la Fundación Raíces.

La Fundación Raíces que está amparando en todas las dimensiones a Habiba en este momento, nos ha pedido que estemos atentos a la convocatoria de movilizaciones URGENTES si no le devuelven su bebé a Habiba a lo largo de mañana, jueves 9 de junio. Por ese motivo te pido que hagas la máxima divulgación posible de este mensaje para conseguir una gran movilización, si es que llega a ser necesaria.

***

Maestro: ¿Qué significa trabajar en un mismo? ..... Frases

  Ya  bastante difícil es cambiar cuando queremos hacerlo, pero intentar que otra persona cambie cuando no quiere es imposible, es más puede...

Con la tecnología de Blogger.