Cinema i emocions. UN VIATGE A LA INFÀNCIA. CAIXA FORUM LLEIDAPreparant activitats, plans, sortides pels minis i/o amb els minis? Et recomano un plan alternatiu a una tarde de #pantalles: LA Exposició oberta fins al julioL que es fa al CaixaForum de Lleida. VIATGE A LA INFÀNCIA A TRAVÉS DE LES EMOCIONS. Arxirecomanada!!! (📌No fassis 📷 amb el mòbil. 📽És un plan #detoxdigital. 😅!)


És possible viatjar a la infància? Tornar a sentir les emocions tal com les vam experimentar sent nens? La gran pantalla proposa un joc en el qual participen tots els espectadors, els que viuen la seva infantesa en present i els que l'han deixat enrere. L'exposició es planteja al voltant d'onze bucles amb fragments de pel·lícules, cadascun dissenyat per generar una emoció determinada.


Els vídeos s'acompanyen de materials diversos que mostren tot el que envolta la creació del film: dibuixos, storyboards, fotografies de rodatge, cartells, maquetes, vestuari, etc. Així, es revela el que passa rere la càmera, tot el que fa possible la creació d'aquest món, per descobrir que són tan fantàstiques les eines amb què treballa com genuïnes les emocions que és capaç de despertar.


🎒En una estona et deixaré més fotos i t'explicaré la nostra experiència.Més info:
Caixa Forum LLeida
📍 #caixaforumlleida #planes#planesconniños #familytime #instamama #lleida #visitalleida#descobreixlleida#descobreixcatalunya #visitspain


Vols més plans com aquests?
Ves directe a la nostra #FamilyFriendlyCityGuide

No hay comentarios:

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.

LAST POST

L'escoleta Bilingüe Bosquet dels Estels, nou espai a Lleida. On tornaria a jugar i rejugar cada dia.

BON DIA! BUENOS DÍAS! Las que me conocéis sabéis perfectamente que mis escapaditas al mundo virtual me conectan con mi ser más friki ...

Con la tecnología de Blogger.