Torna el Posa't la Gorra! a Port Aventura World

Torna el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura World!
Des de Tarragona donem el tret de sortida a la nostra 17enà campanya!

Encetem una nova edició de la gorra i arranquem amb força i moltes ganes per retrobar-nos i iniciar plegats la campanya de sensibilització amb el càncer infantil! Celebrarem la festa el 8 de juny, de nou a PortAventura World, un espai màgic que enguany volem tenyir de colors,  omplir d’emocions i pintar de solidaritat, creant complicitats amb tots vosaltres.


El pròxim 8 de juny tothom a PortAventura World! Compra la gorra + l’entrada per 21€ a les oficines d’AFANOC Tarragona, Lleida i Barcelona, als punts de venda oficials (consulta la web). A partir del 14 de maig compra-la online al web del “Posa’t la Gorra!” i recull-la a la plaça de la Xina de 10’00 h a 14’00 h el dia de la festa.
Els fons aconseguits amb la venda de les gorres són per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral,  adequant hospitals, acollint a La Casa dels Xuklis i fent l’acompanyament des de les  delegacions de Lleida i Tarragona.

Per això necessitem el suport i la complicitat de tothom! Ajuntaments, empreses, escoles, comerços…
T’esperem, com sempre, a la plaça de la Xina!
Vine i emociona’t amb nosaltres!
Amb tu ho fem possible, gràcies per posar-te la gorra pel càncer infantil, sempre!


Conèixes la història del posa't la gorra? Llegeix aquí

Savies que:
La campanya POSAT LA GORRA és la primera font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis. Per tant, el “Posa’t la Gorra!” és la campanya que més representa i identifica l’ Afanoc

Tens ja la gorra?
Punts de Venta: aquí
No hay comentarios:

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.

LAST POST

L'escoleta Bilingüe Bosquet dels Estels, nou espai a Lleida. On tornaria a jugar i rejugar cada dia.

BON DIA! BUENOS DÍAS! Las que me conocéis sabéis perfectamente que mis escapaditas al mundo virtual me conectan con mi ser más friki ...

Con la tecnología de Blogger.