domingo, 11 de abril de 2010

Eulàlia Torras


Eulàlia Torras de Beà és metge, psicoanalista i psiquiatra infantil i juvenil. Va ser pionera a Catalunya a oferir atenció psiquiàtrica i psicològica a nens i adolescents des de l'assistència pública. És també una de les promotores d'un manifest, "Más tiempo con los hijos", que demana als poders públics normatives que permetin a pares i mares tenir més temps de permís remunerat per cuidar els fills petits

No dubteu en passar-vos per http://mastiempoconloshijos.blogspot.com/.

5 comentarios:

 1. No tinc cap dubte que la riquesa d'un païs es medeix per la facilitat que el sistema ens ofereix de passar més hores amb els nostres fills.
  La conciliació laboral amb la vida de família aquí, es pràcticament nul.la. Els horaris comercials, i alguns d'oficina semblen inmodificables i no preocupen a cap partit polític.

  A mi em sembla indispensable que això es modifiqui per millorar i enfortir les relacions familiars.
  Sóc filla de botiguers i sé el què és passar un munt d'hores sola a casa esperant que tornin els pares. Això avui en dia hauria de ser inconcebible.

  Moltes gràcies per l'enllaç Monty,
  molts petons.

  ResponderEliminar
 2. Carme, comparteixo tot el que dius i també sé el que és passar un munt d'hores sola esperant...

  Entre d'altres coses a comentar penso que les mares han d'estar molt orgulloses del paper principal que ocupem en aquesta societat: educadores dels seus fills.

  Això requereix temps i molts cops renunciar a altres coses. Crec que cal buscar el "perquè" val la pena. N'estic convençuda que el millor que podem donar als fills és temps.

  T'agraeixo moltíssim que hagis deixat aquest comentari.

  ResponderEliminar
 3. Anónimo14/4/10 1:32

  Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

  ResponderEliminar

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.