lunes, 5 de julio de 2010

Un amic, un tresor!

Els amics són aquelles persones amb qui compartim la vida, les experiències, el temps, converes.. Són importants per a nosaltres, imprescindibles" Amb ells vivim la vida més a a fons i veiem la seva cara més bella.  L'amistat és un relació humana molt especial.

Una cita molt coneguda d'Aristòtil diu:  "sense amics ningú voldria viure, encara que tingués tots els altres béns".  Podríem dir que l'amistat comença sempre com un regal, con un do que algú ens dóna.  En un moment determinat apareix entre dues persones el desig de compartir, de comunicar-se, d'explicar allò que es porta dins, de demanar una opinió de confiança, de ser conegut a fons.  De fet, quan hom descobreix a l'horitzó la possibilitat de fer una nova amistat, profunda i vertadera, veu com el seu esperit creix i s'il.lusiona.  Perquè gràcies a l'amor i a l'amistat les noves les noves vivències ja no són només per a nosaltres, són un motiu per compartir, per parlar,per transmetre el que pensem i el que som.
És per això que dels nostres amics ens interessa tot; la seva manera de veure la vida i també de viure-la.  En aquest marc no és només el que s'explica ni el que s'esdevé, sinó el fet que tot això ve d'algú que ens importa.   Per tant, les grans amistats, més que aconseguir-se, es guanyen.  Per tat, es pot dir que dels nostres amics no esperem només rebre, sinó principlament donar; és escoltar, aconsellar, és tenir un detall, donar un cop de mà... L'amistat és una font d'autèntica felicitat!

Resum de l'article "La amistad, un tesoro" d'Ana María Romero.
*Revista o Butlletí de l'Escolaaaa.