jueves, 24 de marzo de 2011

¡el clubAgAfAunllibre recibe el primer libro!

Ens l'ha enviat el Marc Serveto Font, de Lleida. Fa 4rt de Primària!
Aquest és el resum i la seva valoració personal.
RESUM

HARRY ERA ORFE I VIVIA A CASA DELS SEUS TIETS QUE EL MALTRACTAVEN, FINS QUE UN DIA VA ANAR A L’ESCOLA DE MÀGIA HOWARTS CONTRA LA VOLUNTAT DEL SEU TIET. ALLÀ  VA FER MOLTS AMICS COM EL RON WEASLEY, L’HERMIONE GRANGER, EL NEVILLE LOGMBORTON I UNS ALTRES NO TAN AMICS COM EL DRACO MALFOY. EL FET MÉS IMPORTANT QUE LI VA PASSAR VA SER QUE ES VA RETROBAR AMB EL VOLDEMORT, L’HOME QUE LI HAVIA FET LA CICATRIU DE PETIT QUE TENIA A LA FRONT. TAMBÉ VA APRENDRE  A JUGAR AL QUIDICH, L’ESPORT DELS BRUIXOTS.


Valoració personal
Jo crec que és un llibre que està molt ben escrit per la informació que dóna, també la manera de descriure els personatges. És molt imaginatiu i fantasiós, ja que surten bruixes i bruixots, i el fet de que sigui així fa que el lector es neguitegi i segueixi llegint i llegint. Crec que tothom s’ el pot llegir, tan grans com petits per que és una barreja entre por i màgia .(Alguna màgia fa més gràcia que alguna altra).

Marc Serveto Font
4rt Primària
.
.
FELICITATS!

Marc:
Ens ha fet especial il·lusió rebre el primer llibre al club. Ens consta de primera mà que ho has fet tot sol i això encara te molt més mèrit. A partir d'ara seràs el nostre col.laborador junior. Segueix així Marc, esperem molts més llibres. MOLTES GRÀCIES, petons, petons, petons.
les del club AgAfAunllibre


.:
Proposa un llibre; és molt fàcil!.
Envia a agafaunllibre@gmail.com un resum del llibre i la volaració personal del llibre que t'has llegit.  Compartim un espai de lectura i escriptura. Grans i petits. Si el contingut és apte per a nens ho publicarem en format post.  Més informació la trobaràs a http://agafaunllibre.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.