Campions!A la darrerament popular plaça Ricard Vinyes de Lleida, s'ha cantat de manera improvitzada l'imne del Barça
Els protagonistes un trompetista, tamboriler i un tamborista professionals. 
Un pare savi que ha sabut  organitzar-los tal i com tocava: pacificament .
La plaça ha deixat de cridar per cantar. Pau Casals, no molt lluny d'aquesta plaça també ha aplaudit!
***
No recordava haver celebrat una victòria del Barça amb tanta intensitat. L'esperit del Johan, del Zubizarreta, del Risto, d'en Vaquero, d'en Laudrup; m'en falten, m'en falten.. Com es deia el ros que va marcar el gol de penalti que els va fer campions al vell estadi londinenc? Pausa. Vaig a preguntar. En Koeman!!!! Deia que l'espirit d'en Johan purula no gaire lluny del camp nou!! Des que tinc marit merengue el futbol ha passat en cinquè plà; no m'agraden les discusions ni els fanatismes. .. Però avui m'ha sortit el rampell culer, sense miraments, amb bufanda i bandera compartida. He passat un bon rato! Ja no anyoro el Dream Team del 92 que estant vivint jo a Barcelona em va fer cridar i plorar tantes vegades!
***
Ara ja som campions, ara ja tenim la copa, els millors de tota Europaaaa!!! Cantàvem amb les amigues!! Amb les del Barça només! Bona nit!!


Con la tecnología de Blogger.