Campions!A la darrerament popular plaça Ricard Vinyes de Lleida, s'ha cantat de manera improvitzada l'imne del Barça
Els protagonistes un trompetista, tamboriler i un tamborista professionals. 
Un pare savi que ha sabut  organitzar-los tal i com tocava: pacificament .
La plaça ha deixat de cridar per cantar. Pau Casals, no molt lluny d'aquesta plaça també ha aplaudit!
***
No recordava haver celebrat una victòria del Barça amb tanta intensitat. L'esperit del Johan, del Zubizarreta, del Risto, d'en Vaquero, d'en Laudrup; m'en falten, m'en falten.. Com es deia el ros que va marcar el gol de penalti que els va fer campions al vell estadi londinenc? Pausa. Vaig a preguntar. En Koeman!!!! Deia que l'espirit d'en Johan purula no gaire lluny del camp nou!! Des que tinc marit merengue el futbol ha passat en cinquè plà; no m'agraden les discusions ni els fanatismes. .. Però avui m'ha sortit el rampell culer, sense miraments, amb bufanda i bandera compartida. He passat un bon rato! Ja no anyoro el Dream Team del 92 que estant vivint jo a Barcelona em va fer cridar i plorar tantes vegades!
***
Ara ja som campions, ara ja tenim la copa, els millors de tota Europaaaa!!! Cantàvem amb les amigues!! Amb les del Barça només! Bona nit!!


Atención. Un gran paso para mejorar el vínculo afectivo con nuestros hijos

ATENCIÓN, sería el tercer (podría ser el primero o el cuarto) paso para mejorar el vínculo afectivo con nuestros hijos. La primera era estar...

Con la tecnología de Blogger.