Retrobada amb una ex-alumna a la Cafeteria 123 de Lleida.
Trobades com aquestes em fan sentir més jove!! 🙃 Amb la Núria puc ser qui sóc.  Ella sap els meus gustos, me’ls respecta. M’encanta estar amb la Núria perque amb ella m’atreveixo a ser qui soc. Durant uns anys vam compartir hores d’estudi, de confidències e ilusions.  I que la Nuria em truqui després de tant temps per a ajudar-la de nou m’ompla de felicitat. (sona cursi però és així!!).

La @n.ur.ii.a sempre te la rialla a la boca, mai te un no per resposta. Idees clares i molt treballadora, millor alumna ever!!

Hem quedat  a la cafeteria 123 @centvintitres on hem estat com a casa. Ja ens conèixen!

Ens hem pres:
1 Cafè amb llet
1 Tè @batalla_cafes
1 tapa de truita amb esparregs feta per ells.
Tot molt bó.

Gràcies per aquest ratet!!!
La Cafeteria 123 està a 
📌Lleida al Barri de CapPont
⏳Servei Ràpit
🏠Deco actual i un espai molt acollidor
🅿️(Davant Mercadona) …
Bona tarda!

#gastroholasomos7
#soycurvymama. Foto: Meva Jaqueta:El Corte Inglés; Bufanda-Foulard: meva fiilla gran; Arracades-Aros de Plata: Lavaquial

No hay comentarios:

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.

Con la tecnología de Blogger.