jueves, 23 de mayo de 2019

Lo primero que te diría para una CRIANZA Feliz: RODÉATE DE BUENAS MUJERESAhir com tots els dimecres, vaig tenir la sort de poder estar al grup de Criança de Llavors de Vincle de la cual amb la Marta Pena i jo en som vocals.  Cada vegada som més mares i pares que units amb tribu compartim experiències, inquietuts amb els demés.  Com ja sabeu el directe que vam fer ahir sobre Baby Led Weaning  amb Isabel Escuer de ens ha desparegut de moment. Estem pensant en fer un vídeo i deixar-lo penjat. Ens sap mooolt, molt greu.  

I mestrestant jo feia el directe la Marta i el grup de Criança han estat parlat d'alimentació.


- no hi ha una manera de fer-ho sinó moltes i cadascú s adequa a la que li va millor
- no cal tenir pressa, veure que l infant té interès pel menjar i anar oferint coses saludables (si pot ser d una en una per ajudar l’intestí a anar tolerant els aliments)
- oferir aliments sòlids és també una manera natural de fer-ho. Vigilar no donar coses com olives, fruits secs sencers... perquè no s’ofeguin
- es interessant fer una xerrada de primers auxilis si volem estar més tranquils i per si de cas (hi ha molts mes casos d asfixia amb joguets, objectes... però sempre va bé estar preparat)
- cal oferir aliments saludables i en la majoria de proximitat. Els cereals preparats infantils són processats plens de sucres, els sucs de fruita tampoc serien adequats pel mateix.Hoy venía con muchas ganas de compartir uno de los tips más imprescindibles para una crianza feliz.  


📌Rodéate de buenas #amigas, rodéate de buenas #mujeres.

 📌Porque cuando tienes una buena #tribu puedes comentar cualquier inquietud. Porque cuando estamos zambullidas en la #maternidad es imprescindible tener cerca gente que te apoye, que no te critique, que no te #juzgue, que esté agusto contigo; y que te entienda.

Bon dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.