Torna el Posa't la Gorra! a Port Aventura World

Torna el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura World!
Des de Tarragona donem el tret de sortida a la nostra 17enà campanya!

Encetem una nova edició de la gorra i arranquem amb força i moltes ganes per retrobar-nos i iniciar plegats la campanya de sensibilització amb el càncer infantil! Celebrarem la festa el 8 de juny, de nou a PortAventura World, un espai màgic que enguany volem tenyir de colors,  omplir d’emocions i pintar de solidaritat, creant complicitats amb tots vosaltres.


El pròxim 8 de juny tothom a PortAventura World! Compra la gorra + l’entrada per 21€ a les oficines d’AFANOC Tarragona, Lleida i Barcelona, als punts de venda oficials (consulta la web). A partir del 14 de maig compra-la online al web del “Posa’t la Gorra!” i recull-la a la plaça de la Xina de 10’00 h a 14’00 h el dia de la festa.
Els fons aconseguits amb la venda de les gorres són per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, donant atenció psicosocial integral,  adequant hospitals, acollint a La Casa dels Xuklis i fent l’acompanyament des de les  delegacions de Lleida i Tarragona.

Per això necessitem el suport i la complicitat de tothom! Ajuntaments, empreses, escoles, comerços…
T’esperem, com sempre, a la plaça de la Xina!
Vine i emociona’t amb nosaltres!
Amb tu ho fem possible, gràcies per posar-te la gorra pel càncer infantil, sempre!


Conèixes la història del posa't la gorra? Llegeix aquí

Savies que:
La campanya POSAT LA GORRA és la primera font de recursos per finançar els serveis que l’AFANOC ofereix des dels hospitals, delegacions i La Casa dels Xuklis. Per tant, el “Posa’t la Gorra!” és la campanya que més representa i identifica l’ Afanoc

Tens ja la gorra?
Punts de Venta: aquí
No hay comentarios:

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.

Atención. Un gran paso para mejorar el vínculo afectivo con nuestros hijos

ATENCIÓN, sería el tercer (podría ser el primero o el cuarto) paso para mejorar el vínculo afectivo con nuestros hijos. La primera era estar...

Con la tecnología de Blogger.