EDITAR VS NO EDITAR LAS FOTOS. MO QUERALT

 

FOTO MÍNIMAMENT EDITADA

- Edito?
- No edito?
- No edito!

FOTO NO EDITADA


Us he de dir que el dia que vaig descobrir que la majoria dels fotògrafs utilitzen l'edició abans d'entregar les feines quasi moro del disgust!!. Vinc de l'analògic i estimo les fotos que feia i faig.. Posar filtres em sembla tapar la realitat , negar la meva mirada ..... te el seu preu, ho !! Admiro el fineArt , crec k algun dia n aprendrémentrestant aprenc de photoshoplightroom & co gaudiré de la vida sense filtres,; tal qual és ... Aquesta filosofia de vida , de menys postureig penso jo, a mi em va com l'anell al dit i a la @moqueralt penso encara +.

Una foto pim-pam d´ella en essència. Tot passejant a les seves criatures celebren el bateig de la #donapopa de @llavorsdevincle amb el @culturalcappont i @enrenou9.. Ja fa uns dies. M he de posar al dia.

Un dels requisits per penjar una foto en aquest fred del #holasomos7foto és que m expliquin quelcom de la seva #infancia. I aquí va un fragment dels primers anys de vida de la Mo. A veure si les paraules es projecten en la Mo adulta de la imatge que he compartit.

La meva infància la recordo a l'hort, amb els meus pares jugant a l'hivern i a l'estiu amb pinyes, amb troncs, despullada per l'hort, pujar per les figueres, enguerrades de fang i formigues... A casa recordo de disfressar-me molt amb la meva germana i d'amagar-nos sota una manta amb una llanterna...
Gràcies, Mo !!!

Pd: I tu, em vols contar quelcom que recordis de la teva infància? A què jugaves? Per què et renyaven els teus pares? Recordes una infància feliç o tens algun petit-gran trauma? Si t'agradaria contar-m'ho i compartir-ho pel #holasomos7 no dubtis en escriure m a montsefreixanet@holasomos7.es o un WhatsApp al 656335478 o ves directe a www.holasomos7.es .

 No hay comentarios:

Contestaré lo antes posible.
Gracias por pasar.
.
.

Con la tecnología de Blogger.